ترجیحا این چای ها را با عسل،خرما یـا توت مـیل کنید.
اگر مبتلا بـه دیـابت هستید با عسل مـیل کنید.
چای را مـی توان با چند قطره آبلیموی تازه مـیل کرد.

1-چای گل زبان و سنبل الطیب: اسم کشور با ترکیب ام چای نان طبیعت:گرم و تر
خواص:خوابآور،آرامبخش اعصاب،پایین آورنده فشار خون،رفع خشونت نای،،تنگی نفس،گلو درد،مقوی دماغ،معده و کبد سرد،افزایش ترشح ادرار،ضد سردرد های عصبی،درد کلیـه،قولنج،اسپاسم،تشنج،صرع،سودا،صفرا،وسواس و سنگ کلیـه
طرز تهیـه: دو قاشق غذاخوری(یک مشت)گل زبان + یک قاشق غذا خوری(یک مشت کوچک)سنبل الطیب + دو لیوان ش + نبات،نیم ساعت دم بکشد که تا به رنگ قرمز آلبالویی درون آید.

2- چای زیر فون: طبیعت:گرم

خواص:آرام بخش،ضد ناراحتی های عصبی،تشنج،مـیگرن های مزمن،بی خوابی،سردرد،بیماری های ریوی،زکام،غلظت خون،استفراغ،رماتیسم،آرتروز،نقرس،سیـاتیک
مصرف زیـاد موجب پایین آمدن فشار خون خواهد شد.
هشدار:برای خانم های باردار ممنوع است.
طرز تهیـه:یک مشت زیرفون + دو لیوان آب سرد با شعله مستقیم ده دقیقه بجوشد سپس با شعله غیر مستقیم بـه مدت طولانی دم بکشد که تا خوب رنگ بیندازد.

3-چای بادرنج بویـه: طبیعت بسیـار گرم
خواص:مقوی قلب واعصاب،خونساز،تقویت کننده سلولهای مغز،فوق العاده آرامبخش،محرک معده،خواب آور،نشاط آور،ضد صدای گوش،تشنج،اسپاسم،بیماری های کلیوی،بوی بد دهان و خواب های وحشتناک(چای مورد علاقه حضرت علی علیـه السلام)
طرز تهیـه:یک مشت کوچک بادرنج بویـه + دو لیوان آب سرد روی شعله مستقیم قرار دهید که تا به نقطه جوش برسد سپس با شعله غیر مستقیم خوب دم بکشد.

4-چای بادرنج بویـه و زیرفون: طبیعت:گرم
خواص:تقویت قلب و اعصاب،خواب آور،نشاط آور،آرامبخش،خونساز،ضد بوی بد دهان،خواب های وحشتناک،بیماری های کلیـه،صدای گوش
طرز تهیـه:یک قاشق غذاخوری زیرفون + یک قاشق مرباخوری بادرنج بویـه + دو لیوان ش،باشعله مستقیم و ملایم حدود یک ساعت بجوشد سپس با شعله غیر مستقیم دم بکشد.

5-چای بـه لیمو و زیرفون طبیعت:گرم
خواص:آرامبخش،کاهش دهنده فشار خون،تقویت حافظه،و معده،خاب آور درون شب،تب بر،شستشو دهنده کلیـه،ضد سرماخوردگی،تشنج،نقرس،رماتیسم،سردرد،و سرگیجه،ناراحتی های عصبی،مـیگرن،غلظت خون،آسم،اسهال،سینوزیت،صدای گوش و خستگی بدن
طرز تهیـه:یک مشت بزرگ زیرفون + یک مشت کوچک بـه لیمو + دو لیوان آب سرد با شعله مستقیم و ملایم،حدود یک ساعت بجوشد،سپس با شعله غیر مستقیم دم بکشد.

6-چای دارچین طبیعت:گرم
خواص:ادرارآور،مفرح،محرک اعصاب،تقویت معده،کبد،قوه باه،قلب وعروق؛کاهش درد کمر و مفاصل،تسریع جریـان خون،نیرو بخش،باز کننده انسداد مجاری،پاک و حنجره،بالا بردن فشار خون،ضد:اخلاط رطوبتی،پا درد های رطوبتی،سرفه های رطوبتی،دلهره،بوی بد دهان،دردهای استخوانی،دیـابت،سردی بدن
هشدار:برای زنان باردار مضر است.
طرز تهیـه:چند عدد چوب دارچین + دو لیوان آب سرد با شعله مستقیم آرام جوش آورده سپس با شعله غیر مستقیم دو الی سه ساعت دم بکشد که تا به رنگ آلبالویی درآید.

7-چای زنجبیل طبیعت:گرم و خشک
خواص:تقویت:حافظه،قوه باه،جهاز هاضمـه،معده،قوای رییسه بدن؛خونساز،تنظیم ادرار،خلط آور،ملین،درمان اسهال ساده و خونی،مانع بروز سرطان،کاهش چربی خون،بالا بردن فشار خون،مفید به منظور قطع حیض؛ضد:ضعف اعصاب،رطوبت مزاج،بلغم،درد مفاصل،بیماری های مفصلی،کمر درد،مسمومـیت غذایی،سرفه،تهوع و آشفتگی درون مسافرت و انعقاد خون
هشدار:زیـاده روی درون مصرف باعث فشار خون و ضعف نیروی است.
طرز تهیـه:نصف قاشق چای خوری زنجبیل(بسته بـه ذائقه خود)در یک لیوان ش ریخته و در ظرف را گذاشته که تا حدود ده دقیقه بماند سپس با کمـی عسل مخلوط کرده،مـیل نمایید.

8-چای زعفران طبیعت:گرم
خواص:منضج و مصلح عفونت بلغمـی،محرک نیروی و قوای مفزی،مفرح،نشاط آور،خنده آور،ادرار آور،خلط آور،آرامبخش،مقوی کبد و جهاز تنفسی،آشامـیدن یک مثقال آن جهت تسریع درون زایمان،تسکین آسم و سیـاه سرفه،ضد:سرفه،حساسیت و کرم خوردگی دندان

9-چای نعناع طبیعت:گرم
خواص:لطیف کننده خون،مفرح و مقوی قلب،مسکن ناراحتی های گوارشی،کمک بـه هضم غذا،مقوی اعصاب معده،بادشکن،اشتهاآور،دفع صفرا،پاکسازی و تقویت کبد و طحال،برای سرما خوردگی و بیماری های حلق و گلو(از پونـه قوی تر است)ضد:نفخ،که،تهوع،اسهال،دل پیچه،بواسیر،دردشکم،تب
طرز تهیـه:یک قاشق غذاخوری + سه لیوان ش با شعله غیر مستقیم دم بکشد.

10-چای پونـه طبیعت:اوایل بهار :گرم؛پاییز:خشک
خواص:قوی ترین آنتی بیوتیک،بادشکن،رقیق کننده خون،ادرارآور،خلط آور،صفرابر،انرژی زا،بسیـار مفید به منظور درد و آزاد اخلاط،تقویت:معده،قلب،جهاز هاضمـه؛ضد:تب ادراری،سرفه،حساسیت،نفخ،نقرس،که،آشفتگی،دل بهم خوردگی،خستگی،مفید جهت بـه تاخیر انداختن عادات ناهیـانـه
طرز تهیـه:یک قاشق غذاخوری + دو لیوان ش با شعله غیر مستقیم دم بکشد.

11-چای چلتوک برنج طبیعت:گرم
خواص:سرشار از ویتامـین های ب،تقویت مغز واعصاب و قلب،ضد یبوست مزمن،جلوگیری از ریزش و سفید شدن مو
طرز تهیـه:یک قاشق غذا خوری + دو لیوان ش،با شعله مستقیم پنج دقیقه بجوشد سپس با شعله غیر مستقیم یک ساعت دم بکشد.

12-چای گلپر طبیعت:گرم و خشک
خواص:تقویت کننده عالی حافظه،قوه باه،قلب و عروق؛اشتها آور،کمک بـه هضم غذا،شفابخش بیماری یرقان،پاکسازس کبد و دفع صفرا،تداوم آن به منظور سوزاندن چربی های بدن مفید است؛ضد:صرع قوی،فراموشی،اسهال،تنبلی معده،جوش و دمل
طرز تهیـه:یک قاشق مربا خوری رادر یک لیوان ش ریخته،ظرفی را درون آن گذاشته،مـی گذارید پانزده دقیقه بماند که تا به رنگ زرد درآید.
13-چای کوهی طبیعت:گرم
خواص:آرام بخش،ضد:حساسیت،ادرار آور،باز کننده گرفتگی های روده و کبد،تقویت سیستم ایمنی
طرز تهیـه:یک قاشق غذا خوری + دو لیوان آب وش با شعله غیر مستقیم مدتی دم بکشد.

14-چای مـیوه نسترن طبیعت:معتدل و خشک
خواص:سرشار از ویتامـین ث،مقوی معده،پایین آورنده فشار خون،ضد:قند خون،درد و ورم کلیـه،اسهال
طرز تهیـه:پانزده عدد را درون یک قوری + دو لیوان آب سرد،با شعله مستتقیم جوش آید سپس شعله را کم کنید که تا با همان شعله مستقیم یک ساعت باشد که تا آب آن بـه تدریج بخار شود سپس با شعله غیر مستقیم سه ساعت دم بکشد.

15-چای بابونـه طبیعت:معتدل،دیم آن گرم و خشک
خواص:آرام بخش اعصاب و مغز ومعده و روده و تقویت آنـها،افزایش شیر مادر ،اشتها آور،ادرار آور قوی،ضد:تب و لرز،انگل،یبوست،سردرد،سنگ مثانـه،بلغم و صفرا
طرز تهیـه:یک قاشق غذاخوری + دو لیوان ش،با شعله غیر مستقیم مدتی دم بکشد.

16-چای بـه لیمو طبیعت:گرم
خواص:آرام بخش،خواب آور درون شب،تقویت حافظه و معده،رفع درد شکم،خستگی،صدای
گوش،ضد:مـیگرن،سردرد،سرگیجه،تپش قلب،نفخ،آسم،اسپاسم
طرز تهیـه:یک قاشق غذاخوری + دو لیوان ش،با شعله غیر مستقیم دم بکشد.

17-چای آویشن طبیعت:گرم
خواص:تقویت اعصاب بینایی،جهاز هاضمـه،معده،کبد و کلیـه،بالا برنده فشار خون،باز کننده انسداد،خشک کننده،تحلیل بادها و بلغم،لطیف کننده غذاهای غلیظ،اشتها آور،ادرار آور،جاری کننده حیض،تنقیـه ریـه،معده روده ها و کبد از رطوبت بلغم،رفع کولیت های مزمن،افزایش شیر مادر،پاک کننده ،باز کننده گرفتگی های روده،ضد:انگل،رطوبت بدن،صفرا،زکام،سرفه،آسم،تنگی نفس،غلظت خون و ضد عفونی کننده و مـیکروب کش(شش برابر آنتی بیوتیک)
طرز تهیـه:یک قاشق غذا خوری + دو لیوان ش،با شعله غیر مستقیم دم بکشد.

. اسم کشور با ترکیب ام چای نان . اسم کشور با ترکیب ام چای نان ، اسم کشور با ترکیب ام چای نان




[انواع چای گیـاهی و دمنوش ها - mscenter.ir اسم کشور با ترکیب ام چای نان]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Thu, 19 Jul 2018 04:28:00 +0000